PUBG MOBILE 2.9 güncellemesi ile Buz Festivali resmen başlıyor 

featured
service

PUBG MOBILE’ın 2.9 güncellemesi ile savaş alanına yüksek hızlı Kar Rayları, Uçan Ren Geyiği, Kartopu Tabancası ve daha fazlasını içeren kar temalı yeni bir bölge geliyor

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE, 7 Kasım’da yayınlanan 2.9 güncellemesiyle beyazla kaplandı. 7 Ocak 2024’e kadar oyuncular, düşman oyuncuları mağlup etmenin buzla kaplı yeni yollarını ararken sürpriz hediyelerin yer aldığı kış temalı bir alan olan Karlık Köy’de de savaşabilecekler. Ayrıca Metro Royale’in 17’nci bölümü de yolda ve World of Wonders kar temalı yeni bir şablon dahil olmak üzere yeni nesneler ve iyileştirmeler de yer alıyor.

PUBG Mobile Buz Devri başlıyor

2.9 güncellemesinde Karlık Köy, PUBG MOBILE hayranlarını buz festivaline davet ediyor! Oyuncular iki katlı bir Buzdan Heykel Meydanında savaşabilir ve haritayı Kar Raylarından Snowboard’lara kadar heyecan verici yeni yollarla geçebilirler. Eğer savaş alanı oyunculara hala yeterince soğuk görünmüyorsa, heyecan verici efektlere sahip Kartopu Tabancaları da oyunda mevcut olacak. Oyuncular bunlarla düşmanlara ateş ederken, onları da kardan adamlara dönüştürecekler! Ayrıca oyuncular, karlı bir örtü oluşturmak için yere, dondurmak içinse su yüzeyine ateş edebilecekler.

Bunlarla birlikte Karlık Köy’de başka kardan adamlar da olacak. Şanslı Kardan Adam ve etrafında gizlenmiş üç farklı Kardan Çocuk, oyuncular tarafından görülebilir. Oyuncu, bir Kardan Çocuk bulduğunda, çocuk onları takip edecek ve onları Şanslı Kardan Adam’a geri götürmelerine izin verecek. Hepsini bulmak ve geri götürmek ise oyunculara bir sandık kazandıracak! Bunlara ek Şanslı Buz 2.9 güncellemesinde daha da fazla ödül mevcut. Sadece oyuncuların, ödüle ulaşmak için buzlu dış yüzeyleri kırmanın en etkili yolunu bulmaları gerekiyor.

Buz Festivali yaklaşırken Uçan Ren Geyikleri de haritada belirmeye başlayacak! Savaş alanına neşe saçılması için bu araçlara iki oyuncunun binmesine izin veriliyor. Haritalar ayrıca sezon için hediyelerle dolu ağaçlar ve erzakla dolu çoraplarla da süslenecek.

2.9 güncellemesi ayrıca, genişletilmiş PvE seçenekleriyle World of Wonder yaratıcı moduna yeni eklemeler, yeni Düzenleyici geliştirmeleri ve yeni bir Karlı Harita Şablonunun yanı sıra Buz Festivali nesneleri de dahil olmak üzere çeşitli oyun geliştirmeleriyle getiriyor. Ek olarak, dönüşüm oyunuyla ilgili becerileri tanıtan Beceri Yönetim Cihazı iyileştirmelerinin yanı sıra yeni ‘Yakala Beni ’ Oyun Şablonu güncellemeleri de ekleniyor.

Yeni Royale Pass Ace, 14 Kasım 2023 – 13 Ocak 2024 tarihleri arasında satışa sunulacak. Oyuncular rütbelerini artırmak için RP görevlerini tamamlayabilir ve yeni özel renk kıyafetleri, kar motosikleti ve ren geyiği kaplamaları başta olmak üzere çeşitli ödüller alabilecek.

PUBG MOBILE’ın 2.9 güncellemesine dair tüm ayrıntılar, resmi yama notlarında bulunabilir.

PUBG MOBILE 2.9 güncellemesi ile Buz Festivali resmen başlıyor 

Yorumlar kapalı.