PlayStation Plus Ekim Ayı Oyunları, Değeri 2 bin 650 TL…

featured
service

PlayStation, her ay kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan 3 oyunluk kütüphane güncellemesini duyurdu ve Ekim ayında PlayStation Plus üyelerini heyecanlandıracak oyunları açıkladı. Ekim ayında PlayStation Plus üyeleri, toplam değeri 2.650 TL’ye ulaşan oyunları kütüphanelerine ekleyebilecekler.

1. THE CALLISTO PROTOCOL

Bu ayın öne çıkan oyunu, normalde PlayStation mağazasında 1.300 TL’ye satın alınabilen “The Callisto Protocol.” Plus üyeleri Ekim ayında bu oyunu ücretsiz olarak indirebilecekler. Oyunda, Jüpiter’in uydusu Callisto’da bulunan maksimum güvenlikli bir cezaevi olan Black Iron Prison’a atılmış bir kader kurbanı olan Jacob Lee’nin rolünü üstleniyorsunuz. Hikaye odaklı bu üçüncü şahıs hayatta kalma oyunu, 300 yıl gelecekte geçmektedir. Hapishane içinde mahkûmlar korkunç yaratıklara dönüştüğünde, Jacob hem hapishaneden kaçmak hem de Callisto’nun karanlık sırlarını ortaya çıkarmak zorundadır. Jacob’ın atış ve yakın dövüş yeteneklerini kullanarak büyüyen tehditten kaçması ve Jüpiter’in Ölü Ayı’nın dehşetinden kurtulması için taktiklerini uyarlaması gerekecek.

2. FARMING SIMULATOR 22

Diğer bir oyun ise PlayStation mağazasında 749 TL’ye satın alınabilen “Farming Simulator 22.” Plus üyeleri Ekim ayında bu tarım simülasyon oyununu ücretsiz olarak indirebilecekler. Bu oyun, modern bir çiftçinin rolünü üstlenmenizi ve Amerika ve Avrupa’da üç farklı ortamda çiftliğinizi inşa etmenizi sağlıyor. Tarım, hayvancılık ve ormancılık gibi çeşitli çiftçilik operasyonları sunuyor ve artık mevsimsel döngülerin de eklenmesiyle daha heyecan verici bir deneyim sunuyor.

3. WEIRD WEST

Son olarak, PlayStation mağazasında 399 TL’ye satın alınabilen “Weird West” oyunu da Ekim ayında PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyun, kanun adamlarının ve silahşörlerin fantastik yaratıklarla dolu Vahşi Batı’da geçen bir karanlık fanteziyi yeniden hayal ediyor. Efsaneye dönüşen alışılmadık kahramanların hikayesini şekillendireceğiniz bu oyunda her seçiminiz önemli, ve dünya yaptığınız seçimlere tepki veriyor. Garip Batı’nın sınırsız dünyasında bir ekip oluşturun veya tek başınıza ilerleyin ve kendi efsanenizi yaratın.

Bu ayın PlayStation Plus oyunları 3 Ekim Salı gününden 6 Kasım Pazartesi gününe kadar Plus üyeleri tarafından kütüphanelere eklenilebilecek. Ekim ayı, PlayStation Plus üyeleri için heyecan verici bir oyun deneyimi sunuyor, bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

PlayStation Plus Ekim Ayı Oyunları, Değeri 2 bin 650 TL…