Özel gereksinimli vatandaşlar Pursaklar’da sosyalleşiyor

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin özel gereksinimli bireylerin, sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunabilmeleri için Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelliler Sosyal Tesisini ziyaret etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede yaşayan özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacı ile faaliyetini sürdüren Engelliler Sosyal Tesisini ziyaret etti.

Özel gereksinimli vatandaşların ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmet veren Engelliler Sosyal Tesisinde çalışmaları yakından takip eden Ertuğrul Başkan, Pursaklar Belediyesi’nin misafiri olan hemşehrileri ile dolu dolu vakit geçirdi.

‘‘Teneffüslerde mutlaka ama mutlaka oyun havası açarak, enerjilerini atıyorlar’’

Özel gereksinimli vatandaşların keyifli vakit geçirdiği sosyal tesiste hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Belediyemizin Engelliler sosyal tesisini ziyaret ederek çalışmaları takip ettim. Teneffüslerde mutlaka ama mutlaka oyun havası açarak, enerjilerini atıyorlar. Spor, müzik, drama, el becerileri gibi etkinliklerle güvenli bir ortamda huzurlu ve eğlenceli vakit geçirmeleri sağlıyoruz. Neşeleri bol olsun, Allah şifa versin. Sevgi dolu hizmetlerle engelleri aşarak engelsiz bir Pursaklar için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Özel gereksinimli vatandaşlar Pursaklar’da sosyalleşiyor