Osmangazi Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Osmangazi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM), Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi (OBAM) ve Osmangazi Belediyesi Alzheimer Bakım Hizmetleri Birimi (ALBAM) üyeleri ile ailelerini bir araya getiren etkinlik düzenledi. Bursa Nilüfer Kadın Korosu’nun Türk halk müziği eserleri seslendirdiği etkinliğe Osmangazili vatandaşlar da katıldı.
Anneler Günü ile Engelliler Haftası’nın aynı döneme denk gelmesi nedeniyle etkinlikte özel gereksinimli bireylerin ailelerine de yer verildi. İzleyiciler seslendirilen türkülere eşlik ederken üyeler ve aileleri de programa katıldı.
“Kocaman Bir Aile Olduk”
Osmangazi Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Dr. Sevcan Yaman etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sevgili BAREM ailesi, artık büyük bir aileyiz. Ailemizin aileleriyle bir bütünüz. OBAM ailesiyle başladığımız yolculuğumuzda 20 yıl geçti, sonrasında ALBAM ve huzurevi derken kocaman bir aile olduk. Ailemizde de annelerimiz asla unutulmaz. Her zaman Anneler Günü ile Engelliler Haftası’nı bir arada kutluyoruz. Üyelerimizin annelerinin de çok büyük fedakarlıklarını görüyoruz ki hakları ödenir gibi değil. Biz bu açıdan onlara hoş bir vakit geçirtebiliyorsak, ne mutlu bize.”
Bursa Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel de etkinlikte söz alarak “Bu özel günde, bu güzel organizasyon için Osmangazi Belediyesi’ne ve Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.























