Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? 2. fragman yayınlandı

featured
service

Türk sinemasının sevilen komedi filmi “Ölümlü Dünya”nın devam halkası, yönetmen koltuğunda bir kez daha Ali Atay’ın oturduğu “Ölümlü Dünya 2”, 1 Aralık 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İkinci fragmanı yayınlanan, Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin ortaklaşa kaleme aldığı senaryo, izleyicilere nesilden nesile kiralık katillik yapan Mermer ailesinin maceralarını sunmaya devam edecek.

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları

Oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol, Reha Özcan gibi usta isimlerin yer aldığı filmde, ilk seride ortaya çıkan aile sırlarının ardından Mermer ailesinin başına gelen olaylar konu edilecek.

Tam Aile Filmleri Fabrikası olarak bilinen TAFF Pictures, 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kurulmuş ve kısa sürede sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle dikkat çeken filmlere imza atmıştır. “Ölümlü Dünya 2” ile bir kez daha izleyicilere insan hikayelerini ve hayallerini başarılı bir şekilde aktarmayı hedefliyor.

Filmle ilgili heyecanı arttırmak için yayınlanan ikinci fragman, seyircilere yeni maceraların kapısını aralamak için bir davet niteliğinde. “Ölümlü Dünya 2”, Türk sinemasının komedi türündeki öne çıkan yapımlarından biri olmaya aday görünüyor. Sinemaseverler, 1 Aralık 2023’te bu komedi dolu serüvene ortak olmak için sabırsızlanıyor.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? 2. fragman yayınlandı