1. Haberler
  2. Sinema
  3. Murat Göğebakan Kalbim Yaralı Filmi Nasıl İzlenir?

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı Filmi Nasıl İzlenir?

featured
service

Ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu alan “Murat Göğebakan Kalbim Yaralı” filmi, izleyicilerle buluşuyor.

Ünlü sanatçının yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım tırmanışını anlatan film, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesini konu ediniyor. Göğebakan’ın hayatındaki ağır darbeleri gözler önüne seren bu etkileyici yapım, 2023 yılında seyirciyle buluştu.

Yönetmen ve Yapımcı

“Murat Göğebakan Kalbim Yaralı” filminin yönetmenliğini Ali Ayyıldız üstlenirken, yapımcılığını Serkan Günay gerçekleştirdi. Film, ünlü müzisyenin hayatını duygusal ve çarpıcı bir şekilde beyaz perdeye taşıyor.

Başrollerde Ünlü İsimler

Filmin başrollerinde Burak Sevinç, Tuvana Türkay ve Hande Soral gibi tanınmış isimler yer alıyor. Bu başarılı oyuncu kadrosu, Murat Göğebakan’ın yaşam mücadelesini ve duygusal iniş çıkışlarını etkileyici bir şekilde canlandırıyor.

Prime Video’da İzlenebilir

2 saat 3 dakika süren “Murat Göğebakan Kalbim Yaralı” filmi, Prime Video platformu üzerinden izlenebilir. Murat Göğebakan’ın hayranları ve biyografik dramaları seven izleyiciler, bu dokunaklı filmi kaçırmamalı.

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı Filmi Nasıl İzlenir?
Yorum Yap