1. Haberler
  2. Yerel
  3. Muğla
  4. Muğla’da Aranan FETÖ Hükümlüsü Saklandığı Arazide Yakalandı

Muğla’da Aranan FETÖ Hükümlüsü Saklandığı Arazide Yakalandı

featured

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir şahıs yakalandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; örgüt mensuplarının faaliyetlerinin engellenmesi, deşifre edilmesi ve aranan şahısların yakalanması amacıyla İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müşterek bir çalışma yürütüldü.

Kırsal Alanda Tespit Edildi

Ekiplerin yürüttüğü takip ve yer tespit çalışmaları neticesinde, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası aranma kaydı bulunan İ.B.Ç. isimli şahsın Seydikemer ilçesinde bir arazide saklandığı belirlendi.

Düzenlenen operasyonla saklandığı alanda yakalanarak gözaltına alınan İ.B.Ç., emniyetteki yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Muğla’da Aranan FETÖ Hükümlüsü Saklandığı Arazide Yakalandı