1. Haberler
  2. Spor
  3. McLaren Fanları, Yeni Dijital Koleksiyonla Yarış Ruhunu Yaşayacak!

McLaren Fanları, Yeni Dijital Koleksiyonla Yarış Ruhunu Yaşayacak!

featured
service

McLaren fanları için heyecan verici bir haber var! McLaren Racing’in resmi ortağı OKX, dünya çapındaki taraftarlara özel bir fırsat sunuyor. Bugünden itibaren, OKX Web3 Cüzdan üzerinden ücretsiz olarak erişilebilecek olan “Race Rewind” dijital NFT koleksiyonu, Formula 1 tutkunlarını geçmiş yarışların heyecanını yeniden yaşamaya davet ediyor.

Bu özel koleksiyon, her Grand Prix’den unutulmaz anları içeriyor. Multimedya ve sesleri yenilikçi bir şekilde bir araya getirerek, kullanıcılara McLaren ekibinin pistteki zafer için mücadele ettiği anları tekrar deneyimleme imkanı sunuyor.

İlk olarak Kanada Grand Prix’sine özel hazırlanan dijital koleksiyon, 7 Haziran Cuma saat 13.00’ten itibaren OKX uygulamasından mint edilebilecek. 2024 sezonu boyunca tam koleksiyonu toplayan taraftarlar, sezonun sonunda Abu Dabi’de düzenlenecek özel bir “VIP” ödülüne hak kazanacaklar. Bu VIP ödülü, VIP McLaren Taraftar Deneyimi ile birlikte 2.500 USD değerinde bir seyahat ve konaklama paketi sunuyor.

Her yarış haftası boyunca, OKX “Race Rewind” NFT’leri sunacak ve şanslı taraftarlar her dağıtımda özel ödüller kazanma şansı elde edecekler. Ödüller arasında imzalı ürünler, McLaren Teknoloji Merkezi’ne özel ziyaretler ve yarışlarda McLaren Taraftar Deneyimleri bulunuyor.

Ayrıca, her dijital koleksiyonun mint etme dönemi, yarışların gerçekleştiği her hafta sonunda cuma ile pazartesi arasında olacak. Her yarıştan sonra salı günü taraftarlar, sahip oldukları koleksiyon ürünlerinin “nadirliğini” öğrenebilecekler. “Ultra Nadir” ve “Nadir” dijital koleksiyon ürünlerine sahip olan taraftarlar özel davetler ve ödüller kazanacaklar.

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique, bu özel etkinlikle ilgili olarak, “Kripto alanında yeni bir fayda sunarak topluluğu desteklemeyi amaçlıyoruz. Web3 ve blok zinciri sadece al-sat faaliyetleri ve yatırımlarla değil; aynı zamanda insanları önemsedikleri şeylere yakınlaştırmanın daha iyi yollarını bulmakla da ilgili.” dedi.

McLaren Racing’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Eş Yöneticisi Matt Dennington ise, “Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarımızın takımla daha yakın temas kurabilmeleri için heyecan verici bir yol sunmak adına OKX ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz NFT programımızı duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.” açıklamasında bulundu.

OKX’in McLaren Racing ile olan ortaklığı, OKX’in McLaren Formula 1 ve McLaren Shadow Esports Takımlarının Ana Ortağı olduğu 2022 yılında başladı. Bu uzun dönemli ortaklık, 2024 F1 sezonu boyunca McLaren F1 aracının yan panellerinde OKX logosunun yer almasını içeriyor. Ayrıca, Monako F1 yarış haftasında McLaren Racing ve Senna Global ile iş birliği yaparak “OKX Gururla Sunar: McLaren SENNA” etkinliğini düzenlediler.

McLaren Fanları, Yeni Dijital Koleksiyonla Yarış Ruhunu Yaşayacak!
Yorum Yap