1. Haberler
  2. Spor
  3. Manisa’nın gururu sporcular!

Manisa’nın gururu sporcular!

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo takımı, 2-4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 4. Uluslararası Hüseyin Özkan Judo Turnuvası’nda 3’ü altın olmak üzere toplam 5 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuva, Türkiye Judo Federasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kağıtspor iş birliğinde Kocaeli Şehit Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Uluslararası Turnuvada Büyük Başarı

Yeşil-beyazlı takım, uluslararası alanda başarılarını sürdürmeye devam ediyor. 20 ülkeden bin 600 sporcunun katıldığı bu prestijli turnuvada Manisa BBSK, 25 sporcu ile mücadele etti. Turnuva sonucunda, Manisa BBSK sporcuları 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak kürsüye çıktı.

Manisa'nın gururu sporcular! 1

Altın Madalyalar Manisa’ya

Manisa BBSK’dan Süper Minikler 36 kilogramda İkra Su Karadağ, Minikler 34 kilogramda Muhammed Üveys Sevindi ve Ümitler 81 kilogramda Arda Aydın altın madalya kazanarak büyük gurur yaşattılar. Ümitler 60 kilogramda Kerem Şayık gümüş madalya alırken, Ömer Faruk Pınar bronz madalyayı boynuna taktı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo takımı, uluslararası arenada elde ettiği bu başarı ile hem Manisa’yı hem de Türkiye’yi gururlandırmaya devam ediyor.

Manisa’nın gururu sporcular!
Yorum Yap