Manisa Turgutlu’da su kesintileri olmayacak

featured
service

Manisa’da MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’da elektrik kesintisinden kaynaklı su kesintilerinin önüne geçmek amacıyla ilçe merkezindeki içme suyu tesislerinde belirlenen 11 noktaya jeneratör montajı yaptı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların elektrik arızalarından kaynaklı su kesintilerinden etkilenmemesi amacıyla Turgutlu ilçe merkezinde elektrik kesintisinden kaynaklı su kesintilerinin önüne geçmek amacıyla 11 noktaya jeneratör montajı yapıldı.

Çalışmalar kapsamında mevcut içme suyu tesis binalarının elektrik bağlantıları güçlendirildi, bakım onarım çalışması ile sistem modernize edildi.

11 adet jeneratör elektrik kesintisi yaşanınca otomatik olarak devreye girerek içme suyu ve arıtma tesisinin kesintisiz olarak çalışmasını sağlayacak.

Böylelikle ilçe merkezinde yıllardır süregelen elektrik kesintisinden dolayı meydana gelen su kesintisi sorunu da çözüme kavuşmuş olacak. Özellikle deprem ve doğal afet durumlarında da şebekeye elektrik üretebilecek şekilde tasarlanan jeneratörler en soğuk ve en sıcak iklim koşullarında çalışabilecek.

Manisa Turgutlu’da su kesintileri olmayacak