1. Haberler
  2. Yerel
  3. Manisa
  4. Manisa Gördes’te 10 Kilometrelik Çiçekli-Sindel Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

Manisa Gördes’te 10 Kilometrelik Çiçekli-Sindel Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

featured

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde yer alan Çiçekli Mahallesi ile Sindel yerleşkesi arasındaki 10 kilometrelik bağlantı yolunda bakım, onarım ve soğuk asfalt (sathi kaplama) çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, güzergah üzerinde zamanla oluşan deformasyonların giderilmesi için zemin onarımı yapılıyor. Bozuk bölümlerin düzeltilmesinin ardından hatta soğuk asfalt serimi işlemi gerçekleştiriliyor. Proje ile söz konusu yolun fiziki standardının yükseltilmesi ve ulaşım güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor.

Başlatılan yol çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, süreçte görev alan ekiplere teşekkür ederek, “İlçemizin Çiçekli mahallesi ile Sindel yerleşkesi arasındaki 10 kilometrelik yolda bakım onarım soğuk asfalt çalışması Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlandı. Bu yolun yapımında emek veren başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu olmak üzere tüm personele teşekkür ediyoruz” dedi.

Manisa Gördes'te 10 Kilometrelik Çiçekli-Sindel Yolunda Asfalt Çalışması Başladı 1

“İstanbul ve Ankara Yolu İçin Ara Geçiş Sağlıyor”

Güzergahın ulaşım ağı açısından taşıdığı öneme dikkat çeken Çiçekli Mahalle Muhtarı Ramazan Demirhan ise, mevcut deformasyonların ulaşımı zorlaştırdığını belirterek, “Çiçekli mahallemiz ile Sindel yerleşkesi arasındaki 10 kilometrelik yolda aynı zamanda İstanbul ve Ankara yolu ara geçişi sağlanıyor. Burası ulaşım açısından önemli bir yol. Ulaşım, meydana gelen deformasyonlardan dolayı sıkıntılıydı. Besim Başkanımız hizmette bizi de gördü. Soğuk asfalt çalışması yapılıyor. Besim Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Manisa Gördes’te 10 Kilometrelik Çiçekli-Sindel Yolunda Asfalt Çalışması Başladı