Malatya’da MASKİ’den hizmet içi eğitim

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından periyodik olarak düzenlenen hizmet içi eğitimler devam ediyor.

MALATYA (İGFA) – MASKİ personellerine Protokol Kuralları, Liderlik, Etkili İletişim, Beden Dili ve Mikro İfadeler, Ekip/Takım Çalışması ve Çatışma Yönetimi, Kurum Kültürü ve Kurumsal Aidiyet ile ilgili hizmet içi eğitimler alıyor.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, personel eğitimlerinin önemine değinerek, hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında kurumun ve personelin hedef ve ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen başlıklarda alanında uzman eğitmenleri ağırladıklarını söyledi. 5 gün boyunca devam edecek olan eğitim programımız personellerin yoğun katılımıyla gerçekleştiğini belirten Mert, “Gelişim ve öğrenme sürekliliği olan konulardır. Bulunduğumuz çağda bilgiye, öğrenmeye ne kadar önem verirsek o kadar verimli ve başarılı oluruz. Bu noktada eğitimleri önemsiyoruz” diye konuştu.

Eğitimler, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı AR-GE Kalite ve İzleme Dairesi Şube Müdürü Huriye Can Eser tarafından veriliyor.

Malatya’da MASKİ’den hizmet içi eğitim