Kocaeli’nde iş güvenliği önemli

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni gelen stajyer öğrencilere iş güvenliği ile ilgili eğitim vererek oryantasyon gerçekleştirdi.

Kocaeli'nde iş güvenliği önemli 1

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde staj yapan stajyerlere iş güvenliği ile ilgili oryantasyon programı düzenledi. Yeni eğitim ve öğretim yılında stajyer öğrencilere 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereğince kurum kültürü, uyulması gereken kurallar, beceri eğitini ve mali haklarla ilgili bilgi verildi.

Eğitime katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, “Kıymetli çalışma arkadaşlarım, hepiniz belediyemize hoş geldiniz. Sizlere bu şekilde hitap ediyorum çünkü artık mesai arkadaşıyız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde staj yapmak farklı bir değerdir. Her sene kurumumuzda beceri eğitimi yapmak için çok sayıda öğrenciden başvuru alıyoruz. Ancak hala ülkemizde ve dünyada etkileri süren Covid-19 salgınından dolayı sosyal mesafeyi koruyabilmek adına olumlu dönüş yapamadığımız öğrencilerimizi de özel sektöre yönlendirerek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü Belediye Başkanımızın da hassas olduğu, sosyal belediyecilik hususunda azami özeni
gösteriyor ve mağduriyeti gidermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Staj, gelecekte iş hayatına uyum sağlamanız için güzel bir basamak. Kurum kültürü bilincini özümseyerek iş yeri kurallarına uymak, ast-üst seviyenizi korumak
çalışma hayatına adım attığınızda sizleri bir adım ileriye taşıyacaktır. Burada öğrendiklerinizin ve edindiğiniz tecrübelerin çok büyük faydası olacaktır. Yeni eğitim-öğretim yılı hepinize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kocaeli’nde iş güvenliği önemli