Kocaeli’de kamu malına zarar verdiler

featured
service

Kocaeli’de bir şahıs, her gün binlerce kişinin kullandığı Kara Fatma Üst Geçidi’nde bulunan asansöre durduk yere zarar verdi.

KOCAELİ (İGFA) – Bindiği asansöre zarar veren şahsın yaptıkları görenleri şaşkına çevirdi. Engelli, hamile ve çocuklu bireylerin yararlandığı asansör, verilen zararın ardından tadilat için bir ay süreyle kapalı kalacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, olayla ilgili hukuki yollara başvururken, asansörü kullanan bölge sakinleri duruma isyan ederek, “Kamu malına zarar vermenin izahı olabilir mi?” diye sordu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana arterler üzerine yaptığı köprülerle kent sakinlerine modern ulaşım imkânı sunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda İzmit 42 Evler mevkiinde yapılan Fatma Seher -Kara Fatma- Üst Geçidi de hizmete açılmıştı. Ancak kendini bilmez bir şahsın yaptıkları görenleri şok etti.

Kapıları parçalanan asansörün iç kapı ve mekanizma kapı kaşığı, kat kapı panelleri, kapı kartı ve motoru zarar gördü. Tamir süresince kapalı kalacak asansörün yaklaşık bir ay sonra faaliyete alınabileceği belirtiliyor. Asansörü kullanan diğer vatandaşlar da asansörün bir an önce faaliyete alınmasını isterken yapılan olayı Kara Fatma olarak bilinen Fatma Seher’e bir hakaret olarak da yorumladı.

Kocaeli’de kamu malına zarar verdiler