1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kirli Sepeti, Sezon Finali 32. Bölümünü İzle…

Kirli Sepeti, Sezon Finali 32. Bölümünü İzle…

featured
service

Now TV ekranlarında yayınlanan “Kirli Sepeti” dizisi, 32. bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümde izleyiciler, karakterlerin hayatlarında önemli dönüm noktalarına tanıklık etti.

Ortadan kaybolan Yavuz, tam zamanında yetişerek hatasını düzeltir ve Hayriye’yi hapishaneden kurtarır. Ancak, Yavuz’a inanmaya karar veren Hayriye’yi yeni bir hayal kırıklığı beklemektedir. Hayriye, tam mutluluğa kavuştuğunu düşündüğü anda yeniden hüsrana uğrar.

Bu hayal kırıklığını yaşayan tek kişi Hayriye değildir. Songül, sonunda başındaki Aydan belasından kurtulmayı başarır. Fakat, Aydan geride kalbi kırık bir İlkkan ve oldukça yüklü bir borç bırakır. Songül’ü bu borç batağından kurtarmak için Hayriye’nin aklına müthiş bir fikir gelir ve Songül ile Medine de bu plana uyarlar.

Aylin ise sonunda Medine’den kurtulmak için büyük bir koz elde eder. Üstelik bu sefer Songül ve Hayriye de bu tehlikeli oyunun içindedir. Sezon finali, izleyicilere kadınların hangi yeni maceralarla karşı karşıya kalacaklarını merak ettirerek sona erer.

“Kirli Sepeti”nin 32. bölümünü buradan izleyebilirsiniz. Dizinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

Kirli Sepeti, Sezon Finali 32. Bölümünü İzle…
Yorum Yap