Kirli Sepeti Dizisi Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Fox TV’nin sevilen dizisi “Kirli Sepeti,” Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiriyor. İstanbul’un zengin muhitlerinde geçen dizide, hizmetlilerin ve iş verenlerin karmaşık ilişkileri ekrana taşınıyor.

Tekrar Yayın Saatleri Belli Oldu!

Pazar akşamları saat 20:00’de yayınlanan “Kirli Sepeti,” izleyicilerine duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatıyor. Ancak, kaçıranların veya tekrar izlemek isteyenlerin de düşünüldüğü program, özel tekrar yayınları ile ekranlarda olacak. “Kirli Sepeti” dizisinin tekrarları, Pazar günleri saat 13:00’te ve Cumartesi ile perşembe gecesi saat 00:00’ta izleyicilerle buluşuyor.

10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Diziseverler, “Kirli Sepeti”nin 10. bölümü için heyecanla bekleyişini sürdürüyor. Pazar günü ekranlara gelecek olan yeni bölüm, dizinin izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor. 10. bölüm fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı.

Dizi, zengin bir kurgu ve güçlü oyunculuk performanslarıyla seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Tekrar yayınları sayesinde de izleyiciler, kaçırdıkları detayları yakalama şansına sahip olacak.

thumbnail
İlişkili Haber
Bahar Dizisi Hangi Gün, Tekrarı Ne Zaman?
Kirli Sepeti Dizisi Tekrarı Ne Zaman?