KGGD’den 2022 mesajı

featured
service

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy, “2021 yılı pandemi nedeniyle sosyal hayatımızı engellese de ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü engelleyememiştir” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Başkanı Mehmet Gülsoy, yeni yıl mesajı yayınlayarak, 2021 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

2021 yılının dünya ve ülke için zor bir yıl olduğuna dikkat çeken Başkan Gülsoy ” Yaşanılan birçok olumsuzluklara rağmen ülkemiz, milletimizin azmi ve duası ile 2022 yılına daha umutla bakıyor. Ülkemizin sahip olduğu güçlü ekonomi ve devletimizin destekleri ile birçok sektörün ayakta kalmasını sağlanmıştır. İstihdam sayısında yaşanan artış, 2022 yılında da devam edecektir.  Kahraman askerlerimiz, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Türk’ün gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Allah, dalgalanan bayrağımızı, minarelerden ezanımızı dindirmesin.” dedi.

Kayseri Genç Girişimciler Derneği olarak 2022 yılında da ülke ve şehir ekonomisine katkı sunan projeler geliştirmeye, inovasyon çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Mehmet Gülsoy, “Ülke ekonomisine katkı sunmaya, istihdam yaratan projeleri  destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ve ülkemizin menfaati için yapılan her projeye katkı sunmaktan ve taşın altına elimizi koymaktan çekinmeyeceğiz” diye konuştu.

KGGD’den 2022 mesajı