Kayseri Kocasinan’ın çehresi değişiyor

featured
service

Kocasinan Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgede eğitim gören öğrencilere hizmet verecek olan spor salonunun yapımının kısa sürede tamamlandığını söyledi.

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ev sahipliğinde, Yenişehir Mahallesi’nde  düzenlenen açılış törenine; Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik  Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, hayırsever işadamı Osman Ulubaş, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, bölge sakinleri ve davetliler katıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nun açılış töreninde yaptığı konuşmada yeni tesisler yeni yapılar ile Kocasinan İlçesi’nin çehresinin değiştiğine dikkat çekti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç el ele gönül gönüle hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Uyum kültürünün en güzel örneklerinden birisi bir tarafta milli eğitimin okulları diğer tarafta belediyemizin yaptığı spor salonu. Hayırseverleri ile anılan bir şehire hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yıllardır misyon ve belediyecilik anlayışlarının eser siyaseti olduğunu vurgularken, “Ömrümüz hizmetle, dua alarak geçti. Osman Ulubaş Amca ’emekli maaşıma kadar hayır yapacağım’ diyor. Allah razı olsun” dedi.

Açılışı gerçekleştirilen Kocasinan Belediyesi Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nu gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet salonda gençlerle voleybol oynayarak sohbet etti.

Kayseri Kocasinan’ın çehresi değişiyor