Kartal’ın cadde ve sokakları modern görünüme kavuşuyor

featured
service

Kartal Belediyesi, ilçenin 20 mahallesinde tespit ettiği sorunlu cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atalar Mahallesi Halitpaşa Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirerek Kartal’ı güzelleştiriyor.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir mesai ve incelikle çalıştığı Halitpaşa Caddesi’nde 1,5 km yol çalışmasının 800’ü metresi tamamlandı.

Öte yandan ilçe genelinde sokak ve cadde yenilemesinde kullanılan asfalt, Kartal Belediyesi’nin iktisadi teşekküllerinden biri olan Kartal Yapı ve İnş. San. ve Tic. A.Ş. (KARYAPSAN) Asfalt Üretim Fabrikası’nda üretilerek Kartal’ın cadde ve sokaklarında kullanılıyor. Kendi asfaltını üretme konusunda örnek gösterilen belediyelerden biri olan Kartal Belediyesi, bu yöntem ile hem daha kaliteli hem de ekonomik asfalt elde ediyor.

“Sahada Aldığımız Talepleri Yerine Getiriyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçede özellikle vatandaşların talepleri doğrusunda düzenleme ve yenileme çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydederek; “Kartallı komşularımızın şikâyetlerini ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Seçim sürecinde saha ekibimizin vatandaşlarımızdan aldığı şikâyetleri yerinde inceleyerek sorunları çözüme ulaştırıyoruz. İlçemizin her alanını güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kartal’ın cadde ve sokakları modern görünüme kavuşuyor