Karşıyaka kanarya yetiştiricilerinden kıtalararası başarı

featured
service

Hafta sonu İstanbul’da düzenlenen Kıtalararası Kanarya Yarışması’na katılan Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği, 36 madalya kazandı ve dokuzunculuk elde etti. 

İZMİR (İGFA)- Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu’nun İzmir’de gerçekleştirdiği Cumhuriyet  Kupası’nı kazanan Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği hafta sonu  İstanbul’da gerçekleştirilen Kıtalararası Kanarya Yarışması’nda “1st Intercontinental 69 COM Word Show” toplamda 36 madalya kazandı ve dokuzunculuk elde etti. 

Çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalara Türkiye’nin de yer aldığı on ülkeden 110 dernek  katılım sağladı. Kanarya yarışlarında Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği, 21 birincilik 8 ikincilik 7 üçüncülük kazanarak 36 madalyayla kıtalararası dokuzuncusu oldu. Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Erden Aksoy, geçen  Cumhuriyet Kupası’nı kazdıklarını ardından da ilk kez katıldıkları kıtalararası yarışmalarda  dokuzunculuk elde etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Karşıyaka kanarya yetiştiricilerinden kıtalararası başarı