Karaoğlan: “Kapım açık olacak, herkese eşit ve adil hizmet vereceğiz”

featured
service

İYİ Parti Akyurt Belediye Başkan Adayı Nihat Karaoğlan, belediye yönetiminde öne çıkan projesinin anlayış değişikliği ile ‘herkese eşit ve adil hizmet’ olacağını söyledi. Yalova Devlet Hastanesi’nde Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü ve farklı ilçelerde mal müdürlüğü görevlerinde bulunan ve 37 yıllık memuriyet hayatı olan Karaoğlan, “Bugüne kadar Sağlık Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı’nda çeşitli görevler aldım. Ve memuriyet hayatım boyunca da liyakata önem verdim, devletin liyakatıyla yetiştim. Bugüne kadar almış olduğum tüm görevlerde kapım açık oldu. Belediye başkanlığı görevinde de kapım açık olacak. Herkese eşit ve adil hizmet vereceğiz” diye konuştu.

“BİZ HALKIMIZI DİNLEYECEĞİZ…”

‘Halk günü’ gibi anlamsız bir uygulamanın Akyurt Belediyesi tarafından sürdürüldüğünü belirten Karaoğlan, “O makamlar halkın makamlarıdır, hizmet makamı, görev makamıdır. Kapılar kapalı kalamaz, halka haftanın 7 gününden sadece bir gününü ayıramazsınız, kapınız sürekli açık olmalıdır. Halk günü anlamsız bir uygulama ve buna son vereceğiz. Belediye başkanının telefonu da, kapısı da açık olur. Belediye başkanı halkını dinlemeden bu görevi sürdürmeye kalkarsa beklentileri, istekleri, talepleri dinleyemezse başarılı olamaz. Biz halkımızı dinleyeceğiz, ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Kapımız hep açık olacak” diye konuştu.

“PARTİ ROZETİMİ ÇIKARTTIM”

Adaylığı ile birlikte parti rozetini çıkardığını ifade eden Karaoğlan, “Yıllardır partime hizmet ediyorum. Bugüne kadar il başkanlığımız ve ilçe başkanlığımızın yönetiminde çeşitli görevlerde bulundum. Ancak belediye başkan adayı olmam ile birlikte parti rozetimi çıkarttım. Belediye yönetiminde partizanlığa yer olmamalı, her bir vatandaşımıza eşit davranacağız. Vatandaş öncelikle belediye başkanına ve yönetimine güven duymalı, belediye başkanı da gönüllere girmeli. Biz önce vatandaşımızın gönlünü kazanacağız. Güven duyulan belediye başkanı olacağım” dedi.

“HİZMET GELENE KADAR MÜCADELE EDERİM”

Eğitim, sağlık, ulaşım gibi konularda ilgili kurumlarla işbirliğine önem vereceklerini dile getiren Karaoğlan, “Kim büyükşehir belediye başkanı olursa olsun ilçeme hizmet getirmek için onunla çalışırım. Devlet bürokrasisini tanıyorum, bunun içinde yetiştim. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse ilgili bakanlıklar olsun ilçeme hizmet getirmek adına o kapıları defalarca aşındırmaktan imtina etmem. Hizmet gelene kadar mücadele ederim. Eğer siz halkın sorunlarını gerekli kurumlara taşımaz ve üzerinde durmazsanız hizmetin kendiliğinden gelmesini bekleyemezsiniz. Akyurt Belediyesi’nin imkanları bir yere kadar, hem büyükşehirin hem de devletin tüm imkanlarının sonuna kadar kullanılması için çaba harcayacağım” şeklinde konuştu.

Karaoğlan: “Kapım açık olacak, herkese eşit ve adil hizmet vereceğiz”