Karakoç: Biz Kalecik’i marka şehir yapacağız

featured
service

Yüzde 50.09 oy oranıyla Kalecik Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’nin adayı Satılmış Karakoç mazbatasını aldı. Devir teslim töreninde konuşan Karakoç, seçim öncesi belediye borcunun 4 milyon TL olarak duyurulduğunu belirterek, “120 milyon lirayı bulan bir borcumuz var. Ama biz bundan korkuyor muyuz? Hayır korkmuyoruz. Kıymetli hemşerilerim korkmayın bize güvenin, güveniniz tam olsun. Biz Kalecik’i marka şehir yapacağız” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Satılmış Karakoç, “31 Mart Mahalli İdareler seçiminde bizlere destek verdiniz, teveccüh gösterdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, bir demokrasi şölenidir, bu şölende de biz aday olduk, memleketimize hizmet için bu yola çıktık. Rabbim bizi utandırmadı. Bu yolda bizi muvaffak etti” diye konuştu.

“ARKAMIZDA ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VAR”

“Kalecik gerçekten harap durumda. Bizim işimiz hem çok zor hem de çok kolay. Bizim arkamızda Ankara Büyükşehir Belediyesi var” diyen Karakoç, “Genel Başkanım Sayın Özgür Özel de söyledi: “Sonuna kadar arkandayım”, şahsım ve ilçemn adına teşekkür ediyorum. Bize mecliste de çoğunluğu verdiniz. 7 meclis üyesi çıkarttık, 2 meclis üyemizi Ankara’ya gönderdik. İnşallah oradan elimiz dolu dolu geleceğiz. Mansur Başkanla çalışacağız ve bizim de elimiz güçlenecek. Kalecik’i beraber imar edeceğiz, inşaa edeceğiz ve Kalecik’i hak ettiği yere ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Belediyenin mevcut ekonomik durumuna da değinen Karakoç, “SSK’ya 24 milyon 756 bin 356 lira, 12 milyon 252 bin 547 lira vergi borcu, 17 milyon 253 bin 754 lira esnaflara ve piyasaya olan borçlarımız ve yargıda olan borçlarımızda 63 milyon 825 bin 356 lira. Yani 4 milyon değil, 120 milyon lirayı bulan bir borcumuz var. Ama biz bundan korkuyor muyuz? Hayır korkmuyoruz. Kıymetli hemşerilerim korkmayın bize güvenin, güveniniz tam olsun. Biz Kalecik’i marka şehir yapacağız. Biz yola çıkarken şunu dedik, ‘Rabbim bizi utandırmasın’. Şimdi tecrübeli bir el var. Kalecik hak ettiği konuma ulaşacak. Birlikte başaracağız, ben yönetmeyeceğim, biz yöneteceğiz burayı, halkımızla birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Karakoç: Biz Kalecik’i marka şehir yapacağız