Karakaş: Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız

featured
service

Akyurt Sanayici ve İş İnsanları Derneği (AKSİAD) Başkanı Murat Karakaş yerel seçimlerin ardından bir mesaj yayınlıyarak seçilen belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarları tebrik etti.

AKSİAD Başkanı Murat Karakaş, “31 Mart yerel seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yeniden seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ı, seçilen belediye başkanlarımızı, Belediye Meclis Üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMSİZ DÖNEM ÜLKEMİZ İÇİN FIRSATTIR

Karakaş, “Seçim sürecinin tamamlanmasıyla 4 yıl seçimsiz bir dönem ülkemiz için önemli bir fırsattır. Ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok iş var, tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız. Bununla birlikte eğitim, sosyal ve hukuk alanlarında reformlara yoğunlaşılmasını temenni ediyoruz. Ülke olarak muazzam bir potansiyelimiz var. Bunu gerçeğe dönüştürebilmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için daha çok çalışma zamanı. İş dünyası olarak daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacağız. AKSİAD olarak yerel yönetimlerimizle iş birliğimizi daha da güçlendirerek çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Karakaş: Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız