1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Kahramankazan
  4. Kahramankazan’da Park ve Yeşil Alan Bakım Çalışmaları Sürüyor

Kahramankazan’da Park ve Yeşil Alan Bakım Çalışmaları Sürüyor

featured

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve budama çalışmaları yürütüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Hacı Ahmet Öztürk Parkı’ndaki iki çardak tamir edildi. İsmet İnönü Parkı’nda hasarlı kaydırağın onarımı tamamlandı. Uğur Özer Parkı’nda hasarlanan çardak ve oturma bankları yenilendi. Piknik Alanı’ndaki kırık piknik masalarının tamiri gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yaya geçişini zorlaştıran ağaçların budanmasıyla kaldırımlar düzenlendi. Kaymakamlık binası etrafında da budama çalışması yapıldı. Fatih, Atatürk ve Yıldırım Beyazıt mahallelerinde gerçekleştirilen ağaç budama işlemleriyle yaya geçişi ve araç sürücülerinin görüş açısı düzenlendi. Sakarya Caddesi’nde yapılan budama çalışmalarıyla da trafikte görüş mesafesi iyileştirildi.

Çimşit, Yazıbeyli, Ucarı ve Günbaşı mahallelerinde ise cami ve köy konakları çevresinde çim biçme ve yabani ot temizleme işlemleri yapıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçemizin her köşesini daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha estetik bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Kahramankazan’da Park ve Yeşil Alan Bakım Çalışmaları Sürüyor