John Wick Dünyasından ‘Continental’ dizisi nasıl izlenir?

featured
service

Efsane suikastçı oteli Continental’ın kökenlerini aydınlatan bu çarpıcı dizi, izleyiciyle buluşuyor. Colin Woodell, Ayomide Adegun ve Mel Gibson’ın başrollerini paylaştığı 3 bölümlük dizi her Cuma heyecan dolu yeni bir bölümle karşımıza çıkacak!

Dizinin Konusu: “Continental,” John Wick evrenindeki efsanevi suikastçı oteli Continental’ın şiddet dolu geçmişini aydınlatan bir dizi. 1970’lerin New York’unda geçen hikaye, Winston Scott’ın kardeşinin Continental’a saldırısıyla tetiklenen büyük bir komployla mücadelesini anlatıyor. Bu kanlı aksiyon draması, aile bağları, kader ve intikamın çarpıcı çatışmasını mercek altına alıyor.

Karakterler:

Winston Scott: Yakışıklı, zeki, ve havalı bir iş adamı olan Winston, kanun karşısında suçlu durumuna düşünce Londra’dan New York’a geri dönüyor. Amacı, kayıp abisi Frankie’yi bulmak.

Charon: Genç Charon, Cormac’in güvenilir asistanıdır. Olaylar geliştikçe sadakati sınanacak ve koruyucusu ile potansiyel bir yeni aile arasında seçim yapması gerekecektir.

Cormac: New York’un korkulan elebaşı ve Continental’ın müdürü olan Cormac, etkileyici bir güçtür. Frankie’nin çaldığı çok değerli bir şey yüzünden Winston’ı yeraltı suç dünyasına sürükler.

KD: New York Emniyeti’nde dedektif olan KD, polise zarar veren yolsuzluğa tahammül etmez. Şehirdeki suç faaliyetlerini ortaya çıkarmaya kararlıdır ve Continental’ın dünyasına şans eseri bulaşır.

Continental Dizisi İzle

John Wick hayranlarını büyüleyecek bu çarpıcı dizi, aksiyon ve gizem dolu bir yolculuğa davet ediyor. Continental dizisi her Cuma heyecan dolu yeni bir bölümle 3 bölüm halinde Amazon Prime platformunda karşımıza çıkacak!

John Wick Dünyasından ‘Continental’ dizisi nasıl izlenir?