İzmit’te öğrenciler biyoçeşitliliği öğrendi

featured
service

Kocaeli’de İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ni ziyaret eden Muammer Aksoy İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Biyoçeşitliliği ve önemini öğrendiler.

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde yer alan Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Alanı anaokulu ve ilkokul öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Muammer Aksoy İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri İZGİM’i ziyaret ederek Çocuk Kütüphanesi, Çocuk Oyun Alanı ve kadın girişimcilerin atölyelerini inceleme fırsatı buldu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ‘Doğa Eğitim Kampüsü’ projesi kapsamında çocuklar biyoçeşitliliğin ve doğanın önemini pekiştirecekleri bir etkinliğe katıldılar. Etkinlik süresince çocuklara doğada tüm canlıların birbirlerine bağlı ve etkileşim içinde olduğu bilgisi verildi. Çocuklara “Yaşamak için yaşatmalıyız” ilkesinin önemi anlatılırken, çocuklar merak ettiklerini sorma fırsatı buldu.

Bilgi paylaşımlarının ardından çocuklar doğadan toplanılan materyallerle kendi doğa resimlerini yaptılar. Eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler gün sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmit’te öğrenciler biyoçeşitliliği öğrendi