1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İzmir’e Yeni İtfaiye Hizmet Binası

İzmir’e Yeni İtfaiye Hizmet Binası

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çiğli İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde (İAOSB) inşa edilecek yeni itfaiye hizmet binasının temel atma töreninde konuştu. 75 milyon liralık yatırımla tamamlanması planlanan bina, sanayi bölgesinde olası yangınlara ve afetlere hızlı müdahale sağlayacak.

İzmir'e Yeni İtfaiye Hizmet Binası 1

Başkan Tugay, OSB’lerde böyle bir hizmetin hayata geçirilmesinin önemine vurgu yaparak, “Daha dirençli bir İzmir için önlemler alırken sanayimizin önemli paydaşlarıyla ortak projeler yürütmek çok kıymetli” dedi. Ayrıca, itfaiye erlerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Törene Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik ve diğer yetkililer katıldı. Tugay, İzmir genelinde 62 itfaiye hizmet binasının bulunduğunu ve itfaiye ekiplerinin son dört yılda 46 binin üzerinde yangına müdahale ettiğini belirtti.

İzmir'e Yeni İtfaiye Hizmet Binası 2

Yeni itfaiye binası, modern itfaiyeciliğin gerektirdiği tüm donanıma sahip olacak ve İzmir’in farklı noktalarında meydana gelebilecek yangınlara karşı anında müdahale edebilecek. Tugay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak gereken önemi ve özeni hassasiyetle gösteriyoruz” diye ekledi.

İzmir’e Yeni İtfaiye Hizmet Binası
Yorum Yap