İYİ Partili Savaş Şahin: Hür ve müstakil olarak Yenimahalle’yi alacağız

featured
service

Yeni Haber Gazetesi’nin sahibi, gazeteci Savaş Şahin İYİ Parti’den Yenimahalle Belediye Meclis üyeliği adaylığı başvurusunda bulundu.

Adaylığını düzenlenen program ile açıklayan Şahin, “Hür ve müstakil olarak Yenimahalle’yi alacağız” dedi. Şahin, “Bugüne kadar vaat edilen projelerin arasında sadece 4 proje bitirilmiş. 2 projenin ise şu anda ön hazırlıkları yapılıyor. O yüzden maalesef yorgun ve başarısız bir belediye örneği var önümüzde” ifadelerini kullandı.

“YENİMAHALLE İÇİN ÇABA HARCIYORUZ”

Yenimahalle İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen program ile adaylığını açıklayan Savaş Şahin, “Yenimahalle benim evim. 50 Yıllık ömrümün tamamı burada yani Yenimahalle’de geçti. Bütün çabalarımız Yenimahallenin daha iyi olması. Yenimahalle için çaba harcıyoruz. İstiyoruz ki İYİ Parti olarak Yenimahalle’mizi kazanalım. Çünkü bir tarafta Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta da Millet ittifakı var. Biz bu sıkışmış siyasete yeni yol açarak vatandaşlarımıza seçenek sunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde hür ve müstakil olarak seçime giriyoruz. Vatandaşlarımıza bu sıkışmışlığın içinden çıkabilmek için tercih sunuyoruz. Şu an da birçok il ve ilçede adaylarımız belirlendi. Birkaç gün içinde Ankara ve ilçelerinde de adaylarımız açıklanacak. Bizler kazanacağımızı inanıyoruz” dedi.

İYİ Partili Savaş Şahin: Hür ve müstakil olarak Yenimahalle'yi alacağız 1

“NE CUMHUR NE MİLLET İTTİFAKI”

“Ne Cumhur İttifakı, ne Millet İttifakı. Biz hür ve müstakil olarak Yenimahalle’yi alacağız” diyen Şahin, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugüne kadar vaat edilen projelerin arasında sadece 4 proje bitirilmiş. 2 projenin ise şu anda ön hazırlıkları yapılıyor. O yüzden maalesef yorgun ve başarısız bir belediye örneği var önümüzde. Biz başkanlığı kazanıp bu eksik kalan projeleri de hayata geçirerek Yenimahalle için çalışacağız. Yenimahalle bunu hak etmiyor. Yenimahalle Belediye Başkanı’nın kaybederek değil, yorulduğunu, başarısız olduğunu görmesini ve bırakmasını tercih ederdik. Çünkü biz Yenimahalle’yi alacağız. En önemli iki sorun olan otopark ve hayvan barınağı projelerini hayata geçirerek bu sorunlara son vereceğiz.

“TÜM YENİMAHALLE’Yİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Yenimahalle’yi İyilerin yönetiminde, genç dinamik bir belediyecilik ile tanıştıracağız. Emin olun bütün ekibimizle, bir Belediye Başkanı gibi canla başla çalışacağız. Değerli arkadaşlarım bugün burada Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı için evraklarımı İlçe Başkanımıza teslim ettim. Sizlere söz veriyorum. Yenimahalle’yi hep birlikte, Belediye Başkanı adayımız ve sizlerle birlikte çalışarak kazanacağız. Çünkü biz bunu hakediyoruz. Yenimahalle’yi kazandığımızda da Yenimahalle’nin gelişebilmesi, büyüyebilmesi ve cazibe merkezi olabilmesi adına bütün gayretimiz ile çalışacağız. Hizmetin en iyisini Yenimahalle li hemşerilerimize sunmak için çabalayacağız. Kırmadan incitmeden tüm Yenimahalle’yi kucaklayacağız”

İYİ Partili Savaş Şahin: Hür ve müstakil olarak Yenimahalle’yi alacağız