İş İnsanı Adem Mağralı görme engellilerle bir araya geldi

featured
service

Kahramanmaraş’ta yaptığı işlerle gönüllere dokunan hayırsever iş insanı Adem Mağralı Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri ile bir araya geldi.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)-  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür Parkta İş İnsanı Adem Mağralı’nın tertip ettiği akşam yemeğine Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş  Şube Başkanı Mustafa Çakmak ile yanı sıra Engelli Ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuğba Gökçen, Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş  Şubesi üyeleri, basın mensupları ve iş insanları katıldı.

Programda konuşma yapan Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş  Şube Başkanı Mustafa Çakmak programı tertip ettiği için İş İnsanı Adem Mağralı’ya teşekkür etti.

Daha sonra konuşan İş İnsanı Adem Mağralı ise, “Bugün kalp gözleri açık olan değerli ağabeylerimizle, kardeşlerimizle bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Davetimizi kırmadıkları için başta dernek başkanı Mustafa Çakmak olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkürü borç bilirim”dedi.

Yemek programı Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş  Şube üyeleri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından sona erdi.

İş İnsanı Adem Mağralı görme engellilerle bir araya geldi