1. Haberler
  2. Dizi
  3. İnci Taneleri 16. bölüm izle! Yeni bölüm ne zaman?

İnci Taneleri 16. bölüm izle! Yeni bölüm ne zaman?

featured
service

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’nin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği karakter Azem, Piraye (Selma Ergeç) ve kızıyla aile olma yolunda ilerlerken, Dilber (Hazar Ergüçlü) eski kocasıyla ilgili can sıkıcı bir durumla karşı karşıyadır.

Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncuların hayat verdiği seneryo ile televizyon ekranlarının sevilen dizisi haline gelen İnci Taneleri’nin her bir bölümü merakla bekleniyor.

16. bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte izleyiciler yanıt bekleyen sorunları yeni bölümde ilzeyebilecek mi? 16. bölümde Azem, Piraye ve kızıyla ilgili kararını verme aşamasına gelmiştir. Bu karar onu, onlardan gizlediği hayatını açıklamak zorunda bırakacaktır. Aynı zamanda, Dilber de eski eşiyle aynı otelde karşılaşmanın şokuyla mücadele etmektedir. Bu zor durumla tek başına başa çıkamayacağını bilen Dilber, Azem’den yardım ister.

Peki Azem, Piraye’ye gerçeği açıklayacak mı? Azem gerçek hayatını Piraye’ye açıklayabilecek mi? Dilber, eski eşiyle bu zor karşılaşmadan nasıl kurtulacak?

İnci Taneleri’nin yeni bölümü tüm bu soruların cevabını verecek. Heyecan ve duygu dolu yeni bölüm, her perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de izleyiciler ile buluşuyor.

İnci Taneleri 16. bölüm izle! Yeni bölüm ne zaman?