1. Haberler
  2. Magazin
  3. İnan Kırdemir ve Ziynet Sali’den Düet: “Olduramadım”

İnan Kırdemir ve Ziynet Sali’den Düet: “Olduramadım”

featured

Moda dünyasının tanınmış ismi İnan Kırdemir ile pop müziğinin köklü sanatçısı Ziynet Sali, “Olduramadım” adlı şarkıyı birlikte seslendirdi. Sözü ve müziği İnan Kırdemir’e ait olan şarkının düzenlemesini Altuğ Öncü üstlendi.

Uluslararası arenada celebrity stylist, yayıncı, küratör ve yaratıcı danışman olarak bilinen İnan Kırdemir, boş zamanlarında müzik çalışmaları yapıyor. Kırdemir’in kaleme aldığı “Olduramadım”, Ziynet Sali ile birlikte seslendirdiği ilk çalışma oldu.

İnan Kırdemir, şarkının arka planını açıkladı. Kırdemir, “Olduramadım, gerçek anlamda olduramadıklarıma yazıldı. Yarım kalanlara, cesaretin tek kişiye yettiği, iki kişinin taşıyamadığı aşklara… Bu şarkı, olduramadığım tüm aşkların toplamından doğdu. Oldurulamayan her şeyin içinde küçük bir teselli vardır. O tesellinin sesi ise çoğu zaman Sezen Aksu’dur. Onun şarkıları, eksik kalan duygulara bir dil, suskunluklara bir ses verir. Hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi bu şarkı oldu. Bir duyguyu dostuna hediye edip, onun bir şarkı olarak sana geri dönmesi çok kıymetli.” dedi.

Ziynet Sali ile düet yapmaktan duyduğu memnuniyete de değinen Kırdemir, “Bu dönüş, ancak Ziynet Sali’nin altın kalbinin armağanı olabilirdi. Ses tellerine zeval gelmesin; her makamı şifa gibi üfleyen tılsımlı ses… İyi ki varsın, iyi ki birlikte söyledik. Olduramadım, olduramayan herkesin kalbinde olsun diye…” şeklinde konuştu. 

İSTANBUL (İGFA)

İnan Kırdemir ve Ziynet Sali’den Düet: “Olduramadım”