Hilal Ayık: Farklılığın olması demokrasinin güzelliği

featured
service

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın mazbatasını almasının ardından Ankara Milletvekilleri Zeynep Yıldız, Osman Gökçek ve meclis üyelerinin katılımıyla Akyurt Belediyesi önünde bir karşılama töreni düzenlendi.

“HEPİMİZİN ORTAK BİR GAYESİ VAR”

Burada bir konuşma yapan Hilal Ayık, farklı siyasi partilerden oluşan bir belediye meclisinin oluştuğunu ifade ederek, “Farklılığın olması demokrasinin güzelliğinin göstergesi. Ancak şunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor. Her birimizin siyasi görüşleri, partileri ayrı olsa da gayesi ortak. Hepimizin ortak bir gayesi var. Hepimiz Akyurt’a hizmet etmek için bir aradayız. Bugün bir görevi devraldık. Allah ömür verirse sizlere bir 5 yıl daha hizmet etme şerefine nail olduk. Akyurt benim doğup büyüdüğüm topraklar, insanın doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmesi bambaşka bir hissiyat, bambaşka bir gurur. Ben rabbime şükrediyorum bana doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etme gururunu yaşattı” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar söz verdikleri vaadleri yerine getirdiklerini kaydeden Ayık, “Yine önceki dönemde olduğu gibi tertemiz çalışacağız. Sahaya çıktığımızda bize herkes temiz çalıştınız, dürüst çalıştınız dedi. Adımızı lekelemeden yine dürüst bir şekilde çalışacağımıza da hem şahsım adına hem meclis üyelerimiz adına sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Hilal Ayık: Farklılığın olması demokrasinin güzelliği