Görgülü: Cumhur İttifakı yerel seçimlerden güçlenerek çıkacak

featured
service

MHP Akyurt İlçe Başkanı Serkan Görgülü, yaklaşan yerel seçimler öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı sürecinden bahseden Görgülü, “Partimizin ilan ettiği seçim takvimi uyarınca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye Meclisi aday adaylığına başvurular devam ediyor, 15 Aralık 2023 tarihine kadar da sürecek. 31 Mart 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerden Cumhur İttifakı daha da güçlenerek çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

“DERDİNİ DİNLEMEDİĞİMİZ HEMŞERİMİZ KALMAYACAK”

Eylül Ayı’nda gerçekleştirilen kongrenin ardından ilçe başkanlığına seçilen Serkan Görgülü yerel seçim sürecini değerlendirdi. Göreve gelmesi ile birlikte yönetim olarak ilçe esnafları olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Görgülü, “İlk işimiz yeni hizmet binamıza taşınarak partimizi yeni bir görünüme kavuşturmak oldu. Yönetimimizle beraber hem ilçe hem de pazar esnaflarımıza ziyarette bulunduk. Mahalle sakinlerimizin karşılaşmış olduğu sorunları ve ihtiyaçları en yakından bilen muhtarlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geldik, kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Bu tür görüşmelerimizde bizlere iletilen tüm sorunları da ilgili kurumlara ilettik. Sayın İl Başkanımız Alparslan Doğan’ın da bu süreçte desteğini her zaman yanımızda hissettik, ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdi ve Akyurtlu hemşerilerimizle bir araya geldik. 2024 yerel seçimlerine giderken bilge liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde “Diyar Diyar Anadolu” diyerek yola çıktık ve “MHP ile hep birlikte” diyoruz. Çalmadığımız kapı, selam vermediğimiz kardeşimiz, derdini dinlemediğimiz hiçbir hemşerimiz kalmayacak” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI OYUNU ARTIRACAK”

Geçtiğimiz genel seçimlerde Akyurt’ta elde edilen başarıyı daha da artıracaklarını kaydeden Görgülü, “Genel seçimlerde Akyurt, Ankara’da Cumhur İttifakının en yüksek oy aldığı ilçeler arasında yer aldı. Yerel seçimlerde de aynı başarıyı göstereceğimizden hiçbir kuşkumuz yok. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı oyunu artıracaktır” dedi.

Görgülü: Cumhur İttifakı yerel seçimlerden güçlenerek çıkacak