Geygel’den taksicilere durak sözü

featured
service

CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Taksici esnafı ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Geygel, taksicilere durak sözü verdi.

İlçedeki esnafları gezerek sorunlarını dinleyen ve sohbet eden Geygel’in bir başka durağı da taksici esnafı oldu. Taksicilerin yıllardan beri süren durak sorununu iletmesi üzerine Geygel, göreve geldiklerinde modern bir taksi durağı inşaa edeceklerini söyledi.

Geygel, “Çözümü basit ancak yıllardan beri ihmal ve göz ardı edilen sorunlarımızı kısa süre içerisinde çözüme kavuşturacağız. İlçemize yakışmayan cadde, sokak ve kaldırımlarımızdaki çirkin görüntüler ortadan kalkacak. İlçemizi modern bir görünüme kavuşturmak için adımlar atacağız. Yıllardır ‘bizim yerimiz’ diyeceği bir alana kavuşmayan taksicilerimizde modern bir durağa kavuşacak” dedi.

“ESNAFIMIZ KAZANACAK”

Geygel, esnaf ziyaretlerinde en çok dile getirilen konulardan biri olan temizlik sorununa da dikkat çekti. Geygel, “İlçe genelinde hem esnafımız hem de vatandaşlarımız ‘temiz bir çevre’ isteklerini dile getiriyor. Gönül isterdi ki bu kadar basit konular karşımıza çıkmasın. Ancak ne yazık ki olmazsa olmazlar bile ihmal ediliyor. Belediyenin kurumsal bir yapıya kavuşması ve büyük hedeflere odaklanması gerekiyor. Artık bunlar konuşulmayacak, esnafımızın karşısına onlara gelir sağlayacak projelerimizle çıkacağız. Bunu başkanımız Mansur Yavaş Ankara’mızda Başkent Kart ile sağladı, Akyurt’ta da benzer bir uygulamayı başlatacağız” diye konuştu.

Geygel’den taksicilere durak sözü