Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

featured
service

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçında, Türk futbol kamuoyunda büyük bir heyecan yaratan yeni transferleriyle sahasında Danimarka’nın güçlü ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, yaz transfer döneminde adeta göz kamaştıran isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Aralarında Mauro İcardi, Davinson Sánchez, Wilfried Zaha, Ndombele ve Tetê gibi yıldız futbolcuların bulunduğu bu yeni isimler, Sarı-Kırmızılıları UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil ederken büyük umutlarla dolu bir sezonun kapılarını aralıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk karşılaşma

Sarı-Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. eleme turunda mücadeleye başlayarak Litvanya’nın Zalgiris, Slovenya’nın Olimpija ve Norveç’in Molde takımlarını geçerek gruplara yükselmeyi başarmıştı.

İstanbul RAMS Park’ta oynanacak olan Galatasaray – Kopenhag karşılaşması 19.45’te başlayacak. Müsabaka, EXXEN’den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar ligi ikinci karşılaşmasında ise sarı kırmızılılar ingiliz devi Manchester United’a konuk olacak. Bu karşılaşma ise 3 Ekim salı günü oynanacak.

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?