Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda Galatasaray Daikin ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, rakibini set vermeden 3-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmanın setleri 18-25, 16-25 ve 17-25 sona erdi.
Fenerbahçeli oyuncular, mücadele öncesinde hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Salih Dereli’yi unutmadı. Takım, ısınma bölümüne “Her şey için teşekkürler. Daima kalbimizdesin” yazılı pankart ve tişörtlerle çıktı.

Zorlu derbiyi Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Hakan Safi, Hulusi Belgü ve Cenk Öztanık da tribünlerden takip etti.
Mücadeleye Eda Erdem, Aslı Kalaç, Ana Cristina, Bojana Drca, Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva ve libero Gizem Örge ile başlayan Fenerbahçe Medicana, ilk setten itibaren rakibine üstünlük kurdu. Arina Fedorovtseva’nın skorer performansıyla ilk seti 25-18 kazanan sarı-lacivertliler, 1-0 öne geçti.

Ana Cristina ve Melissa Vargas’ın sayılarıyla tempoyu yüksek tutan Fenerbahçe, ikinci seti de 25-16 alarak farkı 2-0’a çıkardı. Son seti de bırakmayan sarı-lacivertliler, 25-17’lik skorla maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Gözler Vakıfbank Maçında
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 20. haftasında 9 Şubat Pazar günü Vakıfbank’ı konuk edecek.