Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından düzenlenen temel atma ve hizmete alma törenine iştirak etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa farklı ilçelerden belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Tören kapsamında başkentteki su ve kanalizasyon altyapısının yenilenmesine yönelik projelerin hem temel atma hem de hizmete açılış etkinlikleri bir arada gerçekleştirildi. Konuşmalarda, hayata geçirilen çalışmaların kentin altyapı kapasitesini artıracağı, su kayıplarını azaltacağı ve vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz hizmet sunulmasına katkı sağlayacağı belirtildi. Söz konusu projelerin, hızlı kentleşmeyle birlikte büyüyen ihtiyaçları karşılayarak uzun vadede Ankara’nın altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturması hedefleniyor.

Başkan Beşikcioğlu, gerçekleştirilen yatırımların yalnızca bugünü değil geleceği de planladığını vurgulayarak altyapının güçlü olmasının şehir yaşam kalitesini doğrudan etkilediğini ifade etti.























