Doğa için ‘Engelsiz Adımlar’ defilesi

featured
service

Türk Kızılay Urla, Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı’nın desteği ile sürdürdüğü Kızılay Şenlendirme Projelerinin kapanışını Fakültenin Konferans Salonunda ‘Çevre İçin Engelsiz Adımlar Defilesi’ gerçekleştirdi.

İZMİR (İGFA)- Türk Kızılay Urla’nın sürdürdüğü Kızılay Şenlendirme Projelerinin kursiyerleri tarafından tasarlanan, dikilen ve engellilerin mankenliği ile gösterime sunulan defilenin sunuculuğunu İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet yaptı.

Etkinliğe Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Uğur Sunlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. M.Tolga Dinçer, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Gülnur Metin, Yerel Sistem Yöneticisi Yüksek Açıkgöz, Araştırma Gör. Dr. Irmak Kurtul, Türk Kızılay İzmir, Karşıyaka, Bornova, Gaziemir Şube Başkanları, öğrenciler ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

Etkinliğin ardından Türk Kızılay Urla adına Nurgül Saltık, “Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı pek çok projemizde destekçimiz olarak yer alarak bizleri hep onurlandırdı ve başarılarımıza katkı koydu. Güzel çocuklarımızın engelleri aşma yolundaki adımlarına katkı koyan tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürler. Çocuklarımızın sosyalleşmelerine ve toplumsal entegrasyonun önemine vurgu yapan bu etkinlikte ise birebir yanımızda olmaları bizi, engelli ailelerini ve güzel çocuklarımızı onurlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Doğa için ‘Engelsiz Adımlar’ defilesi