Didim Devlet Hastanesi’nde acil doktoruna saldıran kişi tutuklandı

featured
service

Didim Devlet Hastanesi acil servis doktoruna saldıran T.D.Y. olay günü çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

D. Temel Yurdaer (Hüraydın Gazetesi)- Söke Başsavcılığının raporları ve video görüntülerini incelemesi üzerine Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tekrar gözaltına alınan T.D.Y. Bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak Didim Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İdaremiz Efeler Mahallesi Ege Caddesi üzerinde Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin durumundan şüphelendiği 35 TV plaka sayılı aracı durdurmuş, çeşitli suçlardan çok sayıda sabıka kaydı bulunan T.D.Y. isimli şahsın alkollü olduğu şüphesi üzerine işlem yapılmak istenmiş, alkolmetreyi üflemeyi reddeden şahsın kendine zarar verdiğinin görülmesi üzerine doktor raporu için hastaneye intikal ettirilmiştir. Muayene sırasında acil servisinde görevli D.K. isimli hekimi kafa atmak suretiyle yaralamış, ekiplerimizce etkisiz hâle getirilen şahıs gerekli işlemler için Polis Merkezine getirilerek, günün nöbetçi Cumhuriyet savcısı talimatı ile şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

18.12.2021 günü sabahı ifadesinin alınmasının ardından cumhuriyet savcısı talimatı ile polis merkezinden serbest bırakılmıştır. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının 19.12.2021 tarihinde olayla ilgili ek deliller elde edilmesi üzerine şahsın tekrar yakalanması için verdiği talimata istinaden şüpheli şahıs aynı gün tekrar yakalanarak gözaltına alınmış olup 20.12.2021 günü mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine sevk edilmiştir.” bilgisi verildi

Didim Devlet Hastanesi’nde acil doktoruna saldıran kişi tutuklandı