Çubuk 1 Barajı’ndan Özel Kareler

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesinin koronavirüsle mücadelesini görüntüleyen ve fotoğrafları National Geographic Your Shot’un Instagram sayfasında yayımlanan dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Dilek Uyar şimdi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılacak olan Çubuk-1 Barajı’nı görüntüledi. Uyar’ın Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’na ilişkin fotoğrafları Büyükşehir Belediyesi internet sayfasında (www.ankara.bel.tr) da yayımlanmaya başladı.

 Ankara Büyükşehir Belediyesinin pandemiyle mücadelesini uluslararası platforma taşıyan fotoğraf sanatçısı Dilek Uyar, açılışına sayılı günler kala Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile eşsiz sonbahar manzaralarını fotoğraf karelerine taşıdı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışını yapacağı Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda gece ve gündüz çekimler yapan Dilek Uyar, yenilenen barajın her noktasını tek tek fotoğrafladı.

ÇUBUK-1 BARAJI’NDAN ÖZEL KARELER

Ankara Metrosu’nda daha önce Büyükşehir Belediyesinin COVID-19 mücadelesini görüntüleyen ve fotoğrafları National Geographic Your Shot’un instagram sayfasında yayımlanan Dilek Uyar, kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmalarından 2017 National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın birincisi, 2020 Sony Dünya Fotoğrafçılık Yarışması’nda Türkiye Ulusal Ödülü sahibi olan Uyar, Başkent’i tarihi noktalarıyla birlikte dünyaya tanıtıyor. Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Uyar, Ankara Büyükşehir Belediyesinin tarihi simgelerini gün yüzüne çıkardığı yerler arasında bulunan Çubuk-1 Barajı’nı sonbaharın renkleriyle fotoğraf karelerine yansıtırken, birbirinden güzel fotoğraflar dijital ortama taşınarak Büyükşehir Belediyesi internet sayfasında da (www.ankara.bel.tr) yayımlanmaya başladı.

BAŞKENTLİLER ÇUBUK-1 BARAJINA KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Cumhuriyet döneminin ilk barajı olan ve uzun yıllardır kullanıma kapalı olan Çubuk-1 Barajı yeni görünümüyle Başkentlilerle yeniden buluşacak.

Dip bucak temizlenen ve çevre düzenlemesi yapılan baraj gölü ile baştan aşağı yenilenen Atatürk Köşkü, 29 Ekim Perşembe gününden itibaren vatandaşların ziyaretine açılacak. Açılış töreni pandemi süreci nedeniyle ABB TV ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlayacak.

Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 1 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 2 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 3 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 4 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 5 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 6 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 7 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 8 Çubuk 1 Barajı'ndan Özel Kareler 9
Çubuk 1 Barajı’ndan Özel Kareler