CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığı’na Umut Kök atandı

featured
service

CHP Kalecik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Umut Kök atandı. Kök, “Tüm genç arkadaşlarımızı, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında değişime öncülük etmelerini ve yol arkadaşı olmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

Atama sonrası açıklamada bulunan Kök, “Küçük yaşlarında Cumhuriyet Halk Partisi ile tanıştım, parti kültürünü ve parti ahlakını ailemden, parti büyüklerimden almış biri olarak Kalecik’te partimi daha yüksek bir çıtaya çıkarmak için mücadele vermekteyim.

İlçe binamızdan girdiğim ilk günü hatırlıyorum, orada mücadele vardı, orada yaşam vardı, orada birlik ve beraberlik vardı. Kısacası orada aile vardı. Bu onurlu ailenin bir aktif parçası olabilmek için 18 yaşıma girdiğim ilk gün üyelik formumu heyecanla doldurdum.

Henüz gençlik yıllarımın başında, Kalecik’te değişime gençler öncülük edecektir. Bunun için gençlik örgütümüzü güçlendirilmesi gerektiğini düşünerek bu gurur ve onur dolu gençlik kolları yoluna ilk adımımı atmıştım. Örgütümüzün gençlik kolları emeğin, mücadelenin, azimin, gücün ve inancın sembollüdür.

O inanç; özgürlüğün inancı, adaletin inancı, gençliğin inancı, güvenin inancı, yarının Türkiye’sinde yaşanacak bir Türkiye inancı.

Tüm genç arkadaşlarımızı, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında değişime öncülük etmelerini ve yol arkadaşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanlığı’na Umut Kök atandı