Çene Hattı İçin Ameliyatsız Çözümler Çene Dolgusu

featured
service

Güzel ve dikkat çeken bir görüntüye sahip olmak düşünülenin aksine yalnızca kadınların değil erkeklerin de çok fazla dikkat ettikleri konulardan bir tanesi. Öyle ki pek çok kişi bu aşamada bıçak altına yatarak istediği görünüme ulaşacağı düşüncesinde oluyor. Gerçekte ise Dr. Mustafa Karataş ve ekibi tarafından gerçekleştirilen başta çene dolgusuolmak üzere farklı uygulamalar ile insanlara ameliyatsız muhteşem görünmenin yollarını sunuyor.

Güzel bir yüz görünümün ortaya çıkması için yüzün bütününün değerlendirilmesi önemlidir. Yalnızca tek bölgeye odaklanmak, istenilen etkinin asla ortaya çıkmasını sağlamaz. Şimdilerde artık pek çok kişi bu konunun çok daha farkında ve adımlarını da buna göre atmaya özen gösteriyor. Son dönemlerde ise çene dolgusuuygulaması artık ön plana çıkmaya başlamış durumda.

Daha Güzel Bir Çene Yapısı Dolgu ile Mümkün

İnsanların her geçen gün hakkında daha fazla araştırma yaptıkları çene dolgusu uygulaması eğer ki doğru isimler tarafından yapılması halinde başarılı sonuçların elde edilmesi de mümkün hale gelmiş oluyor. Çene bölgesi için yapılan dolgu işlemlerinde genel olarak özel şekilde hazırlanılan dolgu malzemesi tercih edilmektedir. Böylece gerçekleştirilen dolgu işlemi sırasında hem dolgu maddesinin çeneye tam olarak uyum sağlanması mümkün oluyor hem de daha uzun süre boyunca kalıcılığını korumayı başarıyor.

Kimi insanlar çene dolgusuuygulaması için klasik tarzdaki dolgu malzemelerinin etkili sonuçlar ortaya çıkarttığını düşünse de gerçekte o dolgu maddesi kaldırma ve çekme konusunda istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlamıyordu. Yani klasik dolgu maddesi çenede kullanıldığı zaman çenede istenilen etkileyici ve gergin görüntü ortaya çıkamıyordu. Lakin günümüzde Dr. Mustafa Karataş tarafından gerçekleştirilen çene dolgu uygulaması ile beraber çok kısa bir süre içerisinde tam anlamıyla başarılı sonuçların elde edilmesi mümkün oluyor.

Çene Hattı İçin Ameliyatsız Çözümler Çene Dolgusu 1

Çene Dolgusu Uygulaması Nasıl Yapılır?

Yapılacak çene dolgusu uygulaması öncesinde kişinin isteklerinin dinlenmesinin yanı sıra yüz ve çene yapısının da özenle incelenmesi gerekir. Gerekli incelemeler yapılmadan gerçekleştirilecek dolgu işlemi ne yazık ki ortaya istenilenden çok daha kötü sonuçların ortaya çıkması anlamına geliyor. Bu aşamada Dr. Mustafa Karataş ve ekibi her kişi için ayrıntılı olarak inceleme yapmakta ve yüz için doğal ve karakteristik bir görüntünün ortaya çıkması adına gerekli ön planlamaları gerçekleştirilmektedir. Yapılacak inceleme esnasında çenenin hangi bölümlerine ne kadar dolgu malzemesinin kullanılması gerektiği belirlenerek buna göre hazırlıklara başlanır. Kadınların ve erkeklerin çene yapıları birbirinden farklıdır. Dolayısıyla bu aşamada en iyi sonuçların ortaya çıkabilmesi adına doğru şekilde dolgu işleminin yapılması gerekir.

İşlem genelde oldukça kısa bir süre içinde ve acısız şeklide gerçekleştirilmektedir. Lakin acı eşiği düşük olan kişiler çene dolgusu işlemi öncesinde lokal anestezi yapılarak ilgili bölgenin tamamen uyulması sağlanır. Bunun sonrasında ise dolgu işlemine başlanır. Dolgu maddesi ince uçlu iğneler kullanılarak dikkatlice önceden belirlenmiş olan bölgelere madde enjekte etmeye başlanır. Dolgunun ilk olarak yapılması sonrasında ilgili bölgede sertlik ve şişkinlik ortaya çıkmaktadır. Bu, yapılan dolgunun henüz bölgede yeni olmasından kaynaklıdır. Dolgu ilgili bölgeye yerleşmeye başladıkça bu hisler de ortadan kalkacaktır.

İşlemin gerçekleştirilmesinden sonra Dr. Mustafa Karataş ve ekibi tarafından belirtilecek olan detayların üzerinde durularak geçirilecek süreç ile beraber dolgu tam olarak istenilen görüntünün ortaya çıkması da sağlanıyor. Çene bölgesinin istediği görüntüde olmamasından şikayetçi olup bu konuda etkili bir çözüm elde etmek isteyenler, https://www.drmustafakaratas.com/ üzerinden çene dolgusu konusunda detaylı bilgileri elde edebilirler.

Çene Hattı İçin Ameliyatsız Çözümler Çene Dolgusu