1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Casper, Intel Series 1 İşlemcilerle Nirvana X600 ve X700’ü Duyurdu

Casper, Intel Series 1 İşlemcilerle Nirvana X600 ve X700’ü Duyurdu

featured
service

Casper, Intel ile iş birliği yaparak Türkiye’de bir ilke imza atıyor ve Intel Series 1 işlemcileri Nirvana X600 ve X700 dizüstü bilgisayarlarda kullanıyor.

Daha Az Güç Tüketimi, Daha Fazla Performans

Intel’in 2024 yılında piyasaya sürdüğü “U” serisi işlemcilerin en yüksek performanslısı olan Series 1, Nirvana X600 ve X700’ün performansını ve taşınabilirliğini önemli ölçüde artırıyor. 3D performanslı hibrit mimarisi sayesinde iki çekirdekli mikro mimariyi tek bir işlemci yongasında birleştiren Series 1, her çekirdek türüne özel görevler atayarak daha yüksek verimlilik sunuyor.

Intel Core 5 120U ve Core 7 150U işlemci seçenekleri ile özelleştirilebilen Nirvana X600 ve X700, Microsoft Copilot’un gelişmiş yapay zeka özelliği sayesinde profesyonellere masaüstü bilgisayar performansını dizüstü bilgisayarda deneyimleme imkanı sunuyor.

Türkiye’nin Bilişim Sektöründeki Gücü Artıyor

Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, bu iş birliğinin ve teknolojik yeniliklerin Türkiye’nin bilişim sektöründeki gücünü ve potansiyelini daha da artıracağına inanıyor. Karaman, “Türkiye’nin kalkınmasında bilişim sektörünün oynadığı rol kritik önem taşıyor. Bu bilinçten hareketle, 30 yılı aşan vizyonumuzdan aldığımız ilhamla, ülkemiz için değer yaratan, rekabetçi ve üstün performanslı ürünler geliştirmek için çalışıyoruz.” diyor.

Casper Nirvana X600 ve X700, en son teknolojiyi ve yüksek performansı arayan profesyoneller ve ofis kullanıcıları için ideal bir seçim.

Casper, Intel Series 1 İşlemcilerle Nirvana X600 ve X700’ü Duyurdu
Yorum Yap