Çankaya’da kurban satış yeri başvuruları başlıyor

featured
service

Kurban Bayramı hazırlıklarına başlayan Çankaya Belediyesinin Mühye’deki kurban satış alanı için başvurular, 30 Mayıs’ta başlıyor. 10 Haziran’a kadar sürecek başvurular sonucunda satıcılar için satış yerleri, 13 Haziran’da kura ile belirlenecek. 

Çankaya’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı. Çankaya Belediyesinin Mühye’de bulunan kurban satış yeri tahsisi ile ilgili başvurular, 30 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek. Kurban satış alanı için başvurularını yapacaklara eşit hizmet vermek amacıyla satış yerleri, 13 Haziran’da kura ile belirlenecek. Kurbanlık satışı için başvuracak üreticiler 5.000 TL çadır tahsis bedelini başvuru sırasında yatıracak. Başvurular, Çankaya Belediyesinin Şehit Gönenç Caddesi Maltepe yerleşkesinde bulunan Zabıta Müdürlüğü’ne yapılacak. 13 Haziran saat 14.00’te yapılacak kura çekimi de yine aynı yerde yapılacak.  

Çankaya Belediyesinin kurban satış ve kesim yeri olan Mühye’de çadır yerlerinin kurulumu 18 Haziran’da başlayacak. Belediye bu yıl da kurban satış alanında korona virüse karşı önlemlerini sürdürecek. Zabıta, Veteriner, Sosyal Yardım, Temizlik, Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Destek Hizmetler, Mali Hizmetler, Kültür ve Sosyal İşler, Basın Yayın Müdürlükleri ile koordinasyonu kurarak ekiplerle hizmet verecek Belediye, vatandaşların sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmelerini sağlayacak.  

Çankaya’da kurban satış yeri başvuruları başlıyor