Çankaya Belediyesi’nden bir nikah salonu daha

featured
service

Çankaya Belediyesi, nikah salonlarına bir yenisini daha ekledi. Vedat Dalokay ve Zübeyde Hanım Nikah Salonları ile birlikte Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adının verildiği yeni bir nikah salonu ile hizmet vermeye başladı.

Yeni nikah salonunda ilk nikah, 8 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.

Çankaya Belediyesi nikah salonlarına bir yenisini daha ekledi. Ankaralıların en çok tercih ettiği nikah salonlarından Vedat Dalokay ile Yıldızevler Mahallesi’nde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu’nun ardından Konutkent 2961. Sokak’ta yeni bir nikah salonunu hizmete açan Çankaya Belediyesi ilk nikahı 8 Temmuz Cumartesi kıyacak.

Tıp doktoru, akademisyen, eğitimci Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adını taşıyan yeni nikah salonu 150 misafiri konuk edecek. Başvuruları 3 Temmuz’dan itibaren almaya başlayan Türkan Saylan Nikah Salonu, yaz döneminde yoğunlaşan taleplere karşılık vermek için resmi açılışı beklenmeden halkın hizmetine açıldı. Prof. Dr. Türkan Saylan Nikah Salonu, Konutkent Mahallesi 2961 Sokak No:1/C adresinde hizmet verecek.

Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi ‘nde yer alan nikah salonunda ise 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren tadilat çalışmaları başlayacak. Yeniden hizmete açılış tarihi Çankaya Belediyesi internet sitesinden duyurulacak.

Çankaya Belediyesi’nden bir nikah salonu daha