Bursa İnegöl’ de 20 personel Kaizen Eğitmen Eğitimi Sertifikasını aldı

featured
service

İnegöl Belediyesi’nin Şubat ayında startını verdiği Yalın Belediyecilik ve Kaizen Dönüşüm Projesinde ilk etap tamamlandı. 20 personel, 10 ayrı eğitmen eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikasını aldı.

BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, Kaizen Enstitüsü Türkiye iş birliğinde 12 Şubat 2021 tarihinde startını verdiği Yalın Belediyecilik-Kaizen Dönüşüm Projesi ve İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Projesinin ilk etabını tamamladı. 10 ay süren 1’inci etabın son bölümünde 20 personelden oluşan proje takımına “Eğitmen” hüviyeti kazandırmak adına eğitimler düzenlendi. Eğitmen eğitimleri kapsamında; Zaman ve Toplantı Yönetimi, Hoshin Kanri Eğitimi, Problem Çözme ve A3 Raporlama Eğitimi, Geri Bildirim / Etkili İletişim Eğitimi, Etkin Liderlik Eğitimi, Gemba Lideri Rol ve Sorumlulukları Eğitimi, PUKÖ Eğitimi, İş Analizi Eğitimi (Uygulamalı), Standart İş ve Standart Formların Hazırlanması Eğitimi ve Sinerjik Takım Çalışması Eğitimi verildi.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan 20 personel, bugün belediye meclis salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sertifika takdimi öncesi bir açıklama yapan Kaizen Enstitüsü Türkiye Genel Koordinatörü Dr. Muhsin Güneşlik, İnegöl Belediyesi’nin bir ilki gerçekleştirdiğini ifade ederek; “Türkiye’de ilk defa bir ilçe belediyesi böyle bir oluşuma gidiyor. Çok başarılı olunduğunu düşünüyorum. 12 aylık bir süre sonucunda bu sertifikalandırmayı yapıyoruz. Çok farklı eğitimler aldık. Aynı zamanda pek çok şeyi de düzeltme imkanı bulduk. Bu 20 arkadaşımız özveriyle çalıştılar ve bu sonuca ulaştılar. Hepimizin amacı ortak, halkımıza hizmet etmek” dedi. 

Bursa İnegöl’ de 20 personel Kaizen Eğitmen Eğitimi Sertifikasını aldı