1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bülent Ersoy’a Şok Suçlama!

Bülent Ersoy’a Şok Suçlama!

featured
service

Arto, bu sabah yayınlanan canlı yayında Bülent Ersoy’un menajeri Zeki Tükel’le çalışma ihtimalinin olmadığını iddia ederek, “Zeki Tükel’in 1973 yılında vefat ettiğini, Bülent Ersoy’un ise 1974 yılında MAKSİM Gazinosu’na assolist olduğunu ve dolayısıyla Tükel’le çalışma ihtimalinin olmadığını” belirtti. Arto ayrıca, “Zeki Müren’in hiç yalan söylemediğini, ancak Bülent Ersoy’un yalan söylediğini” ifade etti.

Arto’nun bu iddialarına yanıt, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’dan geldi. Akay, “Sevgili Arto’cuğum madem araştırdın işte doğrusu!” başlıklı yazısında, Arto’nun bilgilerini doğruladı ancak önemli bir detayı da ekledi:

“Araştırma yapan Arto bugünkü Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Zeki Tükel’in 1973 yılında vefat ettiğini, ancak Bülent Ersoy’un 1974 yılında MAKSİM Gazinosu’na assolist olduğunu ve Zeki Tükel’le çalışma ihtimalinin olmadığını dile getirdi. Evet, Zeki Tükel 1973 yılında vefat etti! Bu doğru… Ancak, Diva Bülent Ersoy da hiç yalan söylemez! Arto canlı yayında, Zeki Müren’in hiç yalan söylemediğini de sözlerine eklerken, konu ile ilgili tam bir bilgiye sahip olmadığı için, Bülent Ersoy’un da hiç yalan söylemediğini bilmiyordu.”

Bülent Ersoy’dan Açıklama

Onur Akay, sahip olduğu bilgileri doğrulamak amacıyla Bülent Ersoy’u telefonla aradı ve Diva’dan şu açıklamayı aldı: “Fahrettin Aslan’la bir araya gelmemize de Zeki Tükel aracı olmuştur.”

Ersoy, yaşanan olaylarla ilgili şu detayları da paylaştı: “Bir Cuma günü namazdan çıkmıştım telefon geldi. Fahri Bey’e gittim. Taksim’deki Kalmis apartmanının 3. katında Fahri Bey’in ofisi vardı. O zaman Behiye Aksoy’la evliydi. 4. katında da evi vardı. Behiye Hanım’la oturuyordu. O gün orada bulunan Müjdat Gezen ve Ateşböceği Ercan, soyadımı yumuşatmak adına Behiye Hanım’ın soyadından ‘soy’u alarak Erkoç’u Ersoy yaptılar.”

Bülent Ersoy’a Şok Suçlama!
Yorum Yap