Bodrum Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve C-Majör Türkiye İşten Sesler Korosu iş birliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. 24 Kasım 2024 Pazar günü saat 20.00’de Azka Otel’de düzenlenecek olan “Başöğretmen Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseri, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak. Bodrum Belediyesi Kültür AŞ organizasyonuyla gerçekleştirilecek etkinlik, C-Majör Koro Şefi Pınar Barut yönetiminde gerçekleşecek.
Gençler Okusun Diye
“Gençler Okusun Diye” sloganıyla yola çıkan bu özel gecenin sunuculuğunu Yonca Şahinbaş üstleniyor. Destek veren sanatçılar arasında Sinan Erkoç, Asiye Palu, Burcu Hancı, Nurdan İpek, Serap Yenici ve konuk sanatçılar yer alacak. Konserin bilet gelirleri, Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanarak üniversite öğrencilerinin eğitimine destek sağlayacak.
Başkan Mandalinci’den Davet
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, etkinlik hakkında şu açıklamayı yaptı:
“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve üniversite öğrencilerinin eğitim hayatına katkıda bulunmak üzere düzenlenen bu özel gecede hem Başöğretmenimizi yad edeceğiz hem de ülkemizin geleceği çocuklarımızın hayatına dokunacağız. Üniversite öğrencilerinin eğitimini desteklemek amacıyla etkinliğin gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışlanacağı bu geceye katkı sunan herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı konsere davet ediyorum. ‘Birlikten kuvvet doğar’ anlayışıyla çocuklarımızı geleceğe hazırlamak hepimizin görevidir. Buluşmak dileğiyle…”
C-Majör Türkiye İşten Sesler Korosu: Bir İyilik Hareketi
İş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan C-Majör Türkiye İşten Sesler Korosu, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor. 2016 yılında iş insanları tarafından kurulan ve bugüne kadar birçok yardım konseri düzenleyen koro, gelirlerini eğitim ve sağlık ihtiyaçları için bağışlamaktadır.
Türk Eğitim Vakfı’nın Misyonu
1967 yılında kurulan Türk Eğitim Vakfı, bugüne kadar 280 bini aşkın öğrenciye yurt içi ve yurt dışı burs desteği sağladı. TEV, Türkiye’nin eğitim sistemine katkıda bulunmak amacıyla sayısız projeyi hayata geçirmeye devam ediyor.























