Bodrum Nakliyat Firması İletişim

featured
service

Bodrum nakliyat firmasıyla iletişime geçerek evden eve nakliye hizmeti almak için hoş geldiniz. Paketleme ekibinin belirlenmesi, taşıma ekibinin belirlenmesi, sigortalama işlemi ve sözleşme imzalama işlemleri ekspertizlerimiz tarafından takip edilen konulardır. Anlaşma sağlandıktan sonra taşıma işlemi için uygun bir gün belirlenir ve müşterimizin uygun gördüğü tarih öncelikle değerlendirilmektedir.

Bodrum Nakliyat Firması İletişim

Bodrum nakliyat firması ile iletişime geçerek hizmet almak için vipbodrumnakliyat.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz. Böylelikle dilediğiniz hizmeti kolay bir şekilde alabilirsiniz. Taşıma işleminde ilk sırada yer alan paketleme işin güvenli bir şekilde gerçekleşmesinde öne çıkan bir konudur. Paketleme işleminde cam, elektronik eşya, mobilya, dolap, seramik ve avize gibi eşyalar özel olarak paketlenmektedir. Paketlemede uzman ekibin görev aldığı bu işlem kısa sürede gerçekleşir ve taşıma işleminin ilk aşaması olan paketleme işlemi sonuçlanır.

Paketleme öncesinde sigortalama işlemi ekspertiz eleman tarafından yapılır ve paketleme öncesi eşyanın fotoğrafı çekilir. Fotoğraf çekme işlemi sonrasında sigorta poliçesi kesilir. Her eşyanın bir piyasa değer vardır ve bu değer üzerinden sigorta poliçesi belirlenir. Asansörlü evden eve nakliyat araç filomuz yıl boyu hizmet sunmaktadır.

Paketleme sonrasında eşyalar yüklenir ve bu yükleme işleminde ağır eşyalar öne çıkmaktadır. Ağır eşyalar kamyon kasasının en alt kısmına yerleştirilir ve hassas eşyalar üst kısımlara yerleştirilir.

Bodrum Evden Eve Nakliyat Teslimat

Bodrum evden eve nakliyat hizmetinde gününde teslimat şartlarına uyulmaya çalışmaktadır. Nakliye işleminde eşyaların yüklenmesi işleminde asansörlü araç kullanılmaktadır. Asansörlü araca yüklenen eşyalar hızlı bir şekilde aşağı indirilir. Kapalı kasa araca yüklenir. Yüklemede eşya özelliği dikkate alınır. Hafif kırılgan eşyaların kutuları altta kalırsa bu durumda kırılma meydana gelebilir. Bu nedenle ağır eşyaları en alt kısma yerleştiriyoruz. Evden eve nakliyat için bizimle 7/24 iletişim kurabilirsiniz.

Özel taşıma hizmeti talep edenler için yıl boyu hizmet sunan şirketimiz hava koşullarını dikkate alarak taşıma çözümleri sunmaktadır. Tayin, ev değiştirme veya ev satın alma dahil olmak üzere bütün adres değiştirme işlemlerinde nakliye ekibimiz hizmet sunmaya devam etmektedir. Filomuzun modern olması ve güncel çözüm seçeneklerine sahip olması hizmet kalitesini artırmaktadır. İletişim için vipbodrumnakliyat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bodrum Nakliyat Firması İletişim