1. Haberler
  2. Spor
  3. Beyoğlu Spor Kulübü, TVF Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda İkincilik Elde Etti

Beyoğlu Spor Kulübü, TVF Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda İkincilik Elde Etti

featured
service

TVF Pro Plaj Voleybolu Kadın Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza atan Beyoğlu Spor Kulübü, turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Şampiyonada gösterdikleri üstün performansla dikkat çeken Beyoğlu Spor Kulübü kadın voleybol takımı, final maçında TVF Spor Lisesi’ne karşı mücadele etti.

Beyoğlu Spor Kulübü 2. Başkanı Stelyo Muhlidis yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın ve teknik ekibimizin gösterdiği üstün performansı kutluyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüz, plaj voleybolunda elde ettiği bu başarı ile sporcularımızın ve kulübümüzün adını gururla temsil etmiştir” dedi.

Beyoğlu Spor Kulübü, TVF Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nda İkincilik Elde Etti 1

Başkan Muhlidis ayrıca şampiyonada Beyoğlu Spor Kulübü’ne destek veren “Royal Motors Istanbul” sponsoruna özel teşekkürlerini iletti: “Bu tür başarılar, bizlere destek veren sponsorlarımızın katkılarıyla mümkün olmaktadır. Royal Motors Istanbul’a destekleri için minnettarız.”

TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılan tüm sporculara başarılar dileyen Muhlidis, “Beyoğlu Spor Kulübü olarak, Türk voleyboluna katkı sağlamaya devam edeceğiz ve genç sporcularımızın gelişimi için en iyi imkanları sunmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Beyoğlu Spor Kulübü, TVF Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda İkincilik Elde Etti
Yorum Yap